Sosyal Psikoloji ve Sosyoloji Tarihi Konusundaki Son Gelişmeler

Değerli Öğrenciler,
Sosyal Psikoloji ve Sosyoloji Tarihi Dersi için son ricalarımızdan sonraki "SON DURUMDUR". Buraya önümüzdeki hafta gelemeyecek öğrencilerimizi gözönüne alarak bu uygulamaya geçiyoruz. Yalnız bu sadece yukarıdaki iki dersi alacak olan ve bu dersler için online yazılma işlemi sırasında aktslerini boş bırakan öğrenciler için olacak. Yani mesela birini almak zorunda olan (en fazla) 36 akts doldurup işlemini bitirecek. İkisini de alacak olanlar (en fazla) 32 akts doldurup işlemi bitirecek. (Bu dersleri almak zorunda iken başka ders seçmiş olanlar bulundukları yarıyıldaki seçmeli ders/dersleri bırakmayı unutmasınlar)

Şimdi bundan sonra yapacağınız iş şu şekilde:
SAÜ mail adreslerinizden yani numaranızla olan mail adreslerinizden

Felsefe Bölüm Başkanlığına,
Derse yazılma aşamasında sistem sebebiyle seçemediğim ..... kodlu ..... derse/derslere ...... grubunda (programdaki ... gün ve ..... saatte) kaydımın yapılması için gereğini arz ederim.

Öğrenci Adı Soyadı
Öğrenci Numarası
Sınıfı

Bu dilekçeyi maile yazıp, okabil@sakarya.edu.tr adresine gönderiyorsunuz.
Yukarıdaki açıkladığım şekilde sadece bu derslerle ilgili sorunu olup da aktssini boş bırakanlarınkini biz bir kararla kendimiz yapacağız. Daha sonra mesela bir sonraki hafta geldiğinizde icabında mail ortamındaki dilekçelerinize imza atmanızı da isteyebeliriz. Bu çözümle ders kayıtlarınızı gecikmeden yapabileceğimizi umuyorum.

DİĞER DERSLER VE SAİR YAZILMA TALEPLERİ İÇİN SADECE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MÜRACAAT EDEBİLİRSİNİZ. DOĞRUDAN ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANINDAN ALINAN BİLGİDİR.

Lütfen herkes birbirini haberdar etsin ve sonraki haftalarda internet ortamı olmadığı için ve saire ile ben görmemiştim diyerek mağdur olmayın.

Doç. Dr. Nejdet Ertuğ
Bölüm Başkanı