Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersiyle İlgili Hatırlatma

ÖNEMLİ DUYURU
Değerli Öğrenciler,
Bu sene İnkılap Tarihi dersini zorunlu olarak almak durumunda kalan 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin ders saati aynı kalmak ve ayrı bir sınf açılmamakla birlikte intibak dersi gibi aktsye sayılmadan alabileceklerine dair Rektörlük, İnkılap Tarihi Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının onayı ve desteği çıkmıştır.
Şimdi bu dersi almak zorunda olan öğrencilerimizin üç durumu olabilir. Şimdiye kadar hiç seçmemiş olanlar, dersi seçerek başka bir dersini seçemeyenler, başka bir dersini seçerek İnkılap Tarihi dersini seçemeyenler.
Örnek olarak öğrencimiz 36 akts doldurdu ve 4 akts de İnkılap Tarihiyle birlikte 40 akts limitine geldi. Ancak mesela Türkiyenin Sosyal Yapısı Dersini seçemedi. Şimdiki durumda aşağıya yazdığım dilekçe örneği ile İnkılap Tarihi dersinin silinerek yerine Türkiyenin Sosyal Yapısı dersini almak için dilekçe verecek ve toplamda iki dersi de alarak 44 akts almış olacak.

Yapılacak İşler:
Dersi seçen öğrenciler bu dersi

Felsefe Bölüm Başkanlğına,
Bölümünüz üçüncü sınıf öğrencisiyim. Ders kaydı esnasında seçtiğim İnkılap Tarihi dersinin silinerek yerine 1. Öğretim/İkinci Öğretim ... kodlu (grup varsa grubu yazın) derse kaydımın yapılması ve yine İnkılap Tarihi dersini aktsye dahil olmadan alabilmem için gereğini arz ederim.

Adı Soyadı
Numara
GSM numarası

Bu maili doldurarak mertene@sakarya.edu.tr adresine kendi okul e-mailinizden (numaranızın olduğu) gönderiyorsunuz.

Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Bu işlemin son günü bu cumadır. Geç kalmayın ve lütfen herkes biribirini haberdar etsin.